Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Έβγαλε μάτια” η Μάρκου στην οικογενειακή εκδήλωση των Μητσοτάκηδων στο Μέγαρο και έδωσε τροφή στα σενάρια που την θέλουν στα γαλάζια ψηφοδέλτια στην Θεσσαλονίκη!

“Έβγαλε μάτια” η Μάρκου στην οικογενειακή εκδήλωση των Μητσοτάκηδων στο Μέγαρο και έδωσε τροφή στα σενάρια που την θέλουν στα γαλάζια ψηφοδέλτια στην Θεσσαλονίκη!

Ξεχώρισε η παρουσία της ανεξάρτητης (ακόμα…) βουλευτίνας Κατερίνας Μάρκου, ανάμεσα στο αυστηρά επιλεγμένο ακροατήριο του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» όπου ήταν από τα πριν καθορισμένο μέχρι και το που θα καθίσει ο κάθε καλεσμένος στην εκδήλωση που έγινε στο μέγαρο Μουσικής στη μνήμη του Επίτιμου προέδρου της ΝΔ και καλύφθηκε ζωντανά από την Δημόσια Τηλεόραση ως εκδήλωση του κόμματος ( ενώ δεν ήταν …) και παρά την απουσία με σημασία, όλων των πρώην προέδρων της ΝΔ ( Καραμανλής-Μειμαράκης-Σαμαρας)! Η Κατερίνα Μαρκού η οποία από το 2012, έχει ήδη προλάβει να περάσει από την ΔΗΜΑΡΑ, το Ποτάμι, να ανεξαρτητοποιηθεί και να εχει ήδη κλειδώσει την συμμετοχή της στην Θεσσαλονίκη κόντρα στην “Κραμανλική” Έλενα Ράπτη ( φανταζόμαστε ότι θα παραβρεθεί το Σ/Κ στην εμφανιση στη ΔΕΘ του Κυριάκου Μητσοτάκη) …, έχει ακόμα στο ενεργητικό της ενα έντονο πολιτικό φλερτ με την Δημοκρατικη Συμπαραταξη, που όμως … δεν κατεληξε σε πολιτικο γάμο! Η Κατερίνα Μαρκου ξεχώρισε χθες στις πρωτες θέσεις του ακροατηριου στο Μεγαρο Μουσικής στην οικογενειακή εκδήλωση της οικογενειας Μητσοτακη και για το γεγονός ότι καθόταν κοντά στον άλλο πόλο της κεντροαριστεράς τον θεσμικό Γιάννη Στουρνάρα!

Πηγή: news247.gr

Leave a Reply

Top