Είστε εδώ
Home > FAQ news > Επιβεβαίωσε ο Γιώργος Παπανδρέου ότι δεν θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς

Επιβεβαίωσε ο Γιώργος Παπανδρέου ότι δεν θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς

Όπως είχε γράψει εδώ και μέρες το thefaq, ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς.

«Έχω ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό, ότι δεν διεκδικώ πόστα αλλά θα συμβάλω τα μέγιστα να πετύχει αυτή η υπόθεση», ξεκαθάρισε σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στη συνεδρίαση του Προσωρινού Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

«Αν κάτι έχουν ανάγκη αυτήν την ώρα οι Έλληνες, δεν είναι η θέση και η καρέκλα του καθενός μας, αλλά η μεριμνά μας γι’ αυτούς», σημείωσε.

Όπως είπε ότι: «θα δώσω και θα δώσουμε μάχη για να εγγυηθούμε το αδιάβλητο της διαδικασίας. Θα δώσω και θα δώσουμε μάχη για να εγγυηθούμε την δημοκρατική διαδικασία. Θα δώσω και θα δώσουμε μάχη για να εγγυηθούμε τη δέσμευση κάθε υποψηφίου και όλων τα πολιτικών κομμάτων και κινήσεων ότι θα σεβαστούν το αποτέλεσμα. Θα δώσω και θα δώσουμε μάχη για να εγγυηθούμε όλοι μαζί την προοδευτική πολιτική κατεύθυνση της παράταξής μας, στη βάση ενός σαφούς συνεκτικού προγράμματος εξόδου της χώρας από την κρίση».

Πηγή: left.gr

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top