Είστε εδώ
Home > FAQ media > “Διαζύγιο” με το Μπογδάνο παίρνει ο ΣΚΑΙ – Ποιος θα παρουσιάσει την εκπομπή

“Διαζύγιο” με το Μπογδάνο παίρνει ο ΣΚΑΙ – Ποιος θα παρουσιάσει την εκπομπή

“Τελειώσε”, σύμφωνα με πληροφορίες, τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο ο ΣΚΑΙ, μετά και τα όσα είπε στη χθεσινή του εκπομπή για τον Αλέξη Τσίπρα, ότι οι “πρώην σύντροφοί του χτύπησαν τον Παπαδήμο”.

Ο παρουσιαστής είχε συνάντηση σήμερα με ανώτατο στέλεχος του σταθμού, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τη λύση της συνεργασίας τους, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του καναλιού:

Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη νέα τηλεοπτική περίοδο. Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη μέχρι σήμερα συνεργασία.

Εξάλλου, το κανάλι του Φαλήρου από χθες είχε “αδειάσει” το Μπογδάνο με μία ανακοίνωση όπου ζητουσε συγγνώμη “για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.
Ο ΣΚΑΪ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μην γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων”.

Σύμφωνα με πληροφορίες την εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, «Σκάι στις 3» θα παρουσιάσει σήμερα ο Νίκος Υποφάντης, ενώ αυτή την ώρα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μαζεύει τα προσωπικά του πράγματα από το σταθμό του Φαλήρου.

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top