Είστε εδώ
Home > FAQ media > Μπαμ! Στα χέρια Μπόμπολα-Μουλόπουλου παραδίδει ο Ψυχάρης το ΔΟΛ – Ραγδαίες εξελίξεις – Όλο το παρασκήνιο

Μπαμ! Στα χέρια Μπόμπολα-Μουλόπουλου παραδίδει ο Ψυχάρης το ΔΟΛ – Ραγδαίες εξελίξεις – Όλο το παρασκήνιο

Μεγάλη ανατροπή με πέρασμα του ΔΟΛ στον Βασιλη Μουλόπουλο και τον όμιλο Μπόμπολα, σύμφωνα με τα όσα γράφει ο Χρήστος Ξανθάκης στο newpost.gr.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι εκπρόσωποι των δημοσιογράφων του ΔΟΛ ενημερώθηκαν από διευθυντικά στελέχη του ΔΟΛ ότι ο Σταύρος Ψυχάρης είχε σήμερα συνάντηση με το Φώτη Μπόμπολα και το Βασίλη Μουλόπουλο.

Αυτό που συμφωνήθηκε είναι ο πρώτος εξ αυτών να αναλάβει την τεχνική και οικονομική διαχείριση του ΔΟΛ και ο δεύτερος τη δημοσιογραφική εποπτεία.

Η συμφωνία προβλέπει σχέδιο εθελουσίας εξόδου και αν δεν επιτευχθεί ο επιθυμητός αριθμός, απομακρύνσεις συντακτών και διοικητικών. Ακολούθως, ακούστηκε ότι μπορεί να υπάρξουν και μειώσεις μισθών.

Την ομαλοποίηση της μισθοδοσίας θα αναλάβουν οι τράπεζες, οι οποίες αύριο όπως ακούστηκε θα καταγγείλουν όλα τα δάνεια με τον Σταύρο Ψυχάρη, ενώ από την ερχόμενη Παρασκευή η τύχη του ΔΟΛ περνά στα χέρια των των τραπεζικών ιδρυμάτων.

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

One thought on “Μπαμ! Στα χέρια Μπόμπολα-Μουλόπουλου παραδίδει ο Ψυχάρης το ΔΟΛ – Ραγδαίες εξελίξεις – Όλο το παρασκήνιο

  1. Μονόψυχη τελικά η γάτα ιμαλαϊων….. Τί “ψυχάρης” και κουραφέξαλα, ψυχούλης (με κίνδυνο να παρεξηγηθεί η Ελένη Ψυχούλη), και πολύ του πάει. Άντε να παίρνουν σειρά η Off Shores…..

Leave a Reply

Top