Είστε εδώ
Home > FAQ news > Αποκάλυψη! Σε ποια κυβέρνηση υπηρετούσαν στον υπουργό 53 (11 από το ΚΕΕΛΠΝΟ) … και εμφανίζονταν μόνον 8; (Να ένα “Πρώτο Θέμα” )

Αποκάλυψη! Σε ποια κυβέρνηση υπηρετούσαν στον υπουργό 53 (11 από το ΚΕΕΛΠΝΟ) … και εμφανίζονταν μόνον 8; (Να ένα “Πρώτο Θέμα” )

Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της “εικονικής πραγματικότητας” ( Πρώτο Θέμα – ΝΔ ) παραθέτουμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: Στο γραφείο υπουργού της προηγούμενης κυβέρνησης (μόνο στον Υπουργό και όχι και σε αναπληρωτή Υφυπουργό, Γενικούς Γραμματείς, κ.λπ.) υπηρετούσαν:

Ειδικοί σύμβουλοι 14

Μετακλητοί 8

Ειδικό επιστημονικό προσωπικό 4

Δημοσιογράφο 2

Αποσπασμένοι 14 και με

Διάθεση (από το ΚΕΛΠΝΟ) 11

Σύνολο 53 άτομα!

Από αυτά τα 53 άτομα, που υπηρετούσαν στο γραφείο του τότε υπουργού, με βάση την τότε υπάρχουσα μεθοδολογία, στη στήλη “Μετακλητοί”, του μητρώου μισθοδοτούμενων του Δημοσίου, υπήρχε υποχρέωση εμφάνισης μόνο για τους 8 μετακλητούς υπαλλήλους! Με τις ρυθμίσεις της σημερινής κυβέρνησης θα εμφανίζονταν και οι 53.

Σήμερα στην εργασιακή σχέση “Μετακλητοί” καταχωρούνται οι ειδικοί σύμβουλοι, οι ειδικοί και επιστημονικοί συνεργάτες, οι γενικοί ειδικοί γραμματείς και γενικά οι πάντες των οποίων η θέση χαρακτηρίζεται από το νόμο ως θέση “Μετακλητού”. Η μεθοδολογία άλλαξε συνειδητά από την σημερινή κυβέρνηση προκειμένου να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια.

2 thoughts on “Αποκάλυψη! Σε ποια κυβέρνηση υπηρετούσαν στον υπουργό 53 (11 από το ΚΕΕΛΠΝΟ) … και εμφανίζονταν μόνον 8; (Να ένα “Πρώτο Θέμα” )

Leave a Reply

Top