Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Από την μεταμοντέρνα vintage αγρότισσα μέχρι την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ένα σποτάκι δρόμος…

Από την μεταμοντέρνα vintage αγρότισσα μέχρι την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ένα σποτάκι δρόμος…

Το σποτάκι του Σταύρου Θεοδωράκη με το οποίο ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς και παράλληλα κηρύσσει τον “ανένδοτο για μία δίκαιη κοινωνία”….

από το facebook του Dimitris N.Maniatis

“Μετρ και πολύπειρος ο Σταύρος στα της επικοινωνίας (που είναι βέβαια άλλο πεδίο από την Πολιτική), δεν επιλέγει τυχαία κάποιες λεπτομέρειες που επενδύουν την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τον νέο φορέα της κεντροαριστεράς (ή προοδευτικού κινήματος όπως ο ίδιος περιγράφει σκοπίμως).

Τα σκαλιά της παλιάς γειτονιάς και η κοπέλα που απλώνει αποτελούν μια εικόνα του νέου νοικοκυριού όπου μεγαλοκοπέλες με μεταπτυχιακά αναπροσαρμόζουν παλιά ρούχα, επανοικειοπούνται το αγροτικό στυλ και διαμορφώνουν ένα νέο ύφος ή στυλ όπου το vintage εναλλάσσεται με την νεωτερικότητα, η μακριά φούστα με το chating στο L.A ή στο Βερολίνο.

Τον ξέρουμε αυτόν τον κόσμο που στεγάζεται σε ιντερνετικούς κόμβους και σχεδιάζει σταρτ απς υποβοηθούμενος από γεροντικές συντάξεις ή νοικιασμένα σπίτια στο Airbnb. Τριαντάρηδες ή σαραντάρηδες που ακόμη σχεδιάζουν σπουδές και restart σε αναπαλαιωμένα σπίτια του κέντρου. Εικαστικοί με ασθενικές φωνές και φανέλες που ουρλιάζουν από συγκίνηση μόλις δουν γριούλα ή άστεγο (αλλά ως εκεί) και συσπειρώνονται σε νέες πλατφόρμες τέχνης, ζωής ή οικονομίας.

Προφανώς αυτός ο κόσμος δεν θα ενεργοποιηθεί πολιτικά με τα σποτ του Σταύρου, η ταχτική του υποψηφίου όμως είναι σωστή αφού δεν θα μπορούσε να απευθυνθεί στους μεσήλικες των πάλαι ποτέ Τοπικών Οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ που χόρευαν τiς Νταλίκες σε χοροεσπερίδες στο Επειγόντως, στα 9/8 ή στο Ρεπορτάζ του Μάκη Γιομπαζολιά”.

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top