Είστε εδώ
Home > FAQ news > Απιστευτο βίντεο! Ο Καραμανλής αγνοεί τον Κυριάκο, εκείνος απλώνει το χέρι να αγκαλιάσει την καρέκλα του και αμέσως το τραβάει όταν τον αγριοκοιτάζει!

Απιστευτο βίντεο! Ο Καραμανλής αγνοεί τον Κυριάκο, εκείνος απλώνει το χέρι να αγκαλιάσει την καρέκλα του και αμέσως το τραβάει όταν τον αγριοκοιτάζει!

Δεν υπάρχει το επικοινωνιακό σόου που προισπάθησε να στήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συνεδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τραβήξουν οι φωτογράφοι πόζα εγκαρδιότητας με τον Καραμανλή και η … “χύμα” που έφαγε από τον πρώην Πρωθυπουργό !!!

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μπαίνοντας στην αίθουσα έγινε δεκτός με έντονα χειροκροτήματα, λίγο πριν ξεκινήσει η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον οποίο είχε έναν όχι και τόσο θερμό εναγκαλισμό. Για την ακρίβεια, ο Κυριάκος περίμενε τον Καραμανλή, πηγαίνοντας να τον αγκαλιάσει. Ωστόσο ο Κ. Καραμανλής τον αγνόησε επιδεικτικά και επέστρεψε να χαιρετήσει άλλους παρευρισκόμενους, με αποτέλεσμα ο Μητσοτάκης να μαζέψει το χέρι του… ένεκα της απόρριψης. Πάντως έκανε μια τελευταία… χειρονομία προς τον Κ. Μητσοτάκη καθήμενος δίπλα του και απλώνοντας το χέρι στη ράχη της καρέκλας την ώρα που καθόταν ο Καραμανλής για να βγάλουν μερικές «στημένες» πόζες, ώστε να φανεί ότι υπάρχει ενότητα στο κόμμα της ΝΔ και αναγνωριση της ηγεμονίας του από τον Καραμανλή, αλλά αμέσως το τράβηξε όταν ο πρώην Πρωθυπουργός, ψυλλιασμένος για το στημένο “ενσταντανε” απέφευγε να ακουμπήσει πίσω την ράχη του, μεχρι ο Κυριάκος να τραβήξει το χέρι του … όπως και έγινε!

Το βίντεο που ακολουθεί τα δείχνει όλα!

Πηγή: documentonews.gr

Κάποτε με έλεγαν “Ιανό”. Κάπου αλλού με είπαν “α-χειρο-ήθη”. Αλλού “κ Διευθυντή”…
– Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;;
– Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο…
( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ – Τζακ Νίκολσον )
Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον … Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι … πολλά “όργια σε αυτήν την βίλλα”!).

One thought on “Απιστευτο βίντεο! Ο Καραμανλής αγνοεί τον Κυριάκο, εκείνος απλώνει το χέρι να αγκαλιάσει την καρέκλα του και αμέσως το τραβάει όταν τον αγριοκοιτάζει!

  1. Έχει φάει και άλλα “χύμα”. Ο άνθρωπος αυτός είναι μαριονέτα και τον χρησιμοποιούν άλλοι για το όνομα του και ΜΌΝΟ. Στην ουσία είναι ένα αδύναμο ανθρωπάκι που δεν έχει τις ικανότητες και το σθένος να είναι σε αυτή τη θέση. Εγώ τον λυπάμαι τον Κούλη. Όσο συντομότερα αποσυρθεί τόσο καλύτερα και για τον ίδιο.

Leave a Reply

Top