Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Απάντηση Διον.Τεμπονέρα στον Κ. Μπακογιάννη: “Δεν ενοχλήθηκες όταν αποφυλακίστηκε ο Καλαμπόκας 7 χρόνια μετά τη δολοφονία του πατέρα μου…”

Απάντηση Διον.Τεμπονέρα στον Κ. Μπακογιάννη: “Δεν ενοχλήθηκες όταν αποφυλακίστηκε ο Καλαμπόκας 7 χρόνια μετά τη δολοφονία του πατέρα μου…”

Μέσω του λογαριασμού του στο facebook ο γιος του δολοφονημένου Δημοκράτη καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα, Διονύσης, έδωσε – αυτο που λέμε – “πληρωμένη απάντηση” στην σπουδή του Περιφερειάρχη Στ Ελλαδας Κώστα Μπακογιάννη, να προσθέσει και αυτός τη δική του συμμετοχή στις δραματοποιημένες αντιδράσεις της οικογένειάς του και της ΝΔ, από την εφαρμογή της πρόνοιας της νομοθεσίας και στην περίπτωση του Δημήτρη Κουφοντίνα ( 48ωρη άδεια με αυστηρούς περιοριστικούς όρους … )!

Είχε δηλώσει ο Περιφερειάρχης Στ Ελλάδας « φοβάμαι ότι θα χρειαστεί να πάω και σε μια άλλη κηδεία θύματος», αντιδρώντας σχετικά με την 48ωρη άδεια από τον Κορυδαλλό που δόθηκε από το Συμβούλιο των Φυλακών, στον Κουφοντίνα!

Η απάντηση του Διονύση Τεμπονερα:

«Φοβάμαι ότι θα χρειαστεί να πάω και σε μια άλλη κηδεία θύματος» δήλωσε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης με αφορμή την 48ωρη άδεια του Δ. Κουφοντίνα.

Ξεχνά προφανώς ότι και εμείς πήγαμε σε κηδείες. Και είδαμε μάλιστα τους πολιτικούς του συνοδοιπόρους, ως ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας Τεμπονέρα και τόσων άλλων, όλα αυτά τα χρόνια, να φροντίζουν οι φονιάδες – οι κάθε λογής Καλαμπόκες, Ρουπακιάδες, Παττακοί – να αποκαθίστανται σε θέσεις Τραπεζών, να παρελαύνουν αμετανόητοι στα κανάλια και στη βουλή και να απολαμβάνουν την θαλπωρή της κατοικίας τους, κόντρα στο κοινό αίσθημα της κοινωνίας.

Δεν έδειξε ο ίδιος και η οικογένεια του την ίδια ενόχληση ούτε για την αποφυλάκιση Καλαμπόκα μόλις 7 χρόνια μετά τη δολοφονία, ούτε βέβαια για την αποφυλάκιση Ρουπακιά, ούτε βέβαια για την αποφυλάκιση των λοιπών μελών της Χρυσής Αυγής, ούτε όμως και παλιότερα για την αποφυλάκιση Παττακού. Δεν βρήκαν μια λέξη να αρθρώσουν οι δήθεν υπερασπιστές της νομιμότητας, αλλά δύο μέρες τώρα εκμεταλλεύονται πολιτικά τους νεκρούς τους, για να ξεπλύνουν τα ανομήματα της εμπλοκής τους στο σκάνδαλο της Siemens που είναι σε εξέλιξη και στα Paradise Papers, στρέφοντας άλλου την προσοχή της κοινής γνώμης.

Ο ίδιος στην τοξική και νεοφιλελέυθερη σκέψη του προφανώς δεν έχει βρει ούτε τη στοιχειώδη ισορροπία που εμπεριέχει η αστική δημοκρατία. Εκείνης που επιβάλλει η συμπεριφορά μιας οργανωμένης κοινωνίας σε ανθρώπους που χρεώνονται την ευθύνη των πράξεων τους, να μην είναι εκδικητική, αλλά να προτάσσει τον ανθρωπισμό. Εκείνης που δεν αντιμετωπίζει τον άνθρωπο ως αιώνιο εγκληματία και του παρέχει στοιχειώδη δικαιώματα που παρέχονται από το νόμο.

Δεν είμαστε ίδιοι κ. Περιφερειάρχη. Δεν θα είμαστε ποτέ…

2 thoughts on “Απάντηση Διον.Τεμπονέρα στον Κ. Μπακογιάννη: “Δεν ενοχλήθηκες όταν αποφυλακίστηκε ο Καλαμπόκας 7 χρόνια μετά τη δολοφονία του πατέρα μου…”

  1. Πραγματικα ασυλληπτη ηλιθιοτητα απο το Μπακογιαννη.Απιστευτη σπεκουλα για καποιον που εχει χασει συγγενικο του προσωπο.Ακομα και η αναρτηση του Τεμπονερα δε μου καθεται καλα.Να θυμισω επισης και την αποφυλακιση Παπαχρονη επι διακυβερνησης-λεμε τωρα-Κωστακη Καραμανλη.

Leave a Reply

Top