Είστε εδώ
Home > FAQ news > Αν είναι δυνατόν! “Ζουν ανάμεσά μας …” Νεοναζί μουτζούρωσαν με ναζιστικά σύμβολα το γκράφιτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια!

Αν είναι δυνατόν! “Ζουν ανάμεσά μας …” Νεοναζί μουτζούρωσαν με ναζιστικά σύμβολα το γκράφιτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια!

Το υπέροχο γκράφιτι που είχε γίνει προς τιμήν του Γιάννη, στο γηπεδάκι όπου και ο ίδιος πολλές φορές έχει τιμήσει – και μετά NBA – παίζοντας με τα παιδιά της γειτονιάς, βανδαλίστηκε από τη νεοναζιστική οργάνωση που έχει πολλάκις επιτεθεί με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς, στον Greek Freak

Ναζιστικά σύμβολα ζωγράφισαν έλληνες νοσταλγοί των Ναζί πάνω στο γκράφιτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στο γηπεδάκι του Τρίτωνα στα Σεπόλια, όπου έκανε τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ.

Το υπέροχο γκράφιτι που είχε γίνει προς τιμήν του, στο γηπεδάκι όπου και ο ίδιος πολλές φορές έχει τιμήσει – και μετά NBA – παίζοντας με τα παιδιά της γειτονιάς, βανδαλίστηκε από τη νεοναζιστική οργάνωση που έχει πολλάκις επιτεθεί με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς, στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε το Luben.tv:

Πηγή: left.gr

Leave a Reply

Top