Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Ακόμα περιμένουμε πότε θα δεήσει ο κ.Μητσοτάκης να καταθέσει το πόθεν έσχες του”

“Ακόμα περιμένουμε πότε θα δεήσει ο κ.Μητσοτάκης να καταθέσει το πόθεν έσχες του”

Αιχμηρό είναι το σχόλιο του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού, με αφορμή την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην “Καθημερινή”, στην οποία τάσσεται κατά της οικογενειοκρατίας και σημειώνει ότι δεν θα υπάρξουν συγγενικά του πρόσωπα εφόσον η ΝΔ γινόταν κυβέρνηση αλλά και για την επίθεση που, όπως υποστηρίζει, δέχεται η σύζυγός του.

“Ο κος Μητσοτάκης μας ενημέρωσε σήμερα για την απόφασή του να ξεφορτωθεί αυτά που ο ίδιος αισθάνεται ως οικογενειακά του βαρίδια. Δικαίωμά του.

Την ίδια στιγμή όμως, επιμένει να κάνει πως δε καταλαβαίνει ότι η κριτική που ασκείται στη σύζυγό του δεν έχει να κάνει, ούτε με το ότι είναι γυναίκα, ούτε “άριστη” επιχειρηματίας, αλλά με το γεγονός ότι η σύζυγος του Προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι δημόσιο πρόσωπο και η οικονομική της δραστηριότητα πρέπει να ελέγχεται αυστηρότατα.

Δεν μπορεί λοιπόν, ο κος Μητσοτάκης, την ίδια ώρα που θέλει να βγάλει από πάνω του τη ρετσινιά της οικογενειοκρατίας, να ισχυρίζεται ότι πιθανές σκιές που αφορούν ακριβώς την οικονομική δραστηριότητα της οικογένειάς του δεν έχουν πολιτική ή νομική σημασία.

Διότι οικογενειοκρατία δεν είναι τελικά η συμμετοχή συγγενών στην ίδια κυβέρνηση, εφόσον έχουν αυτόνομη πολιτική πορεία και παρουσία, αλλά η εκμετάλλευση της οικογενειακής πολιτικής επιρροής για να εξασφαλιστούν κάθε είδους ασυλίες.

Υγ1: Ακόμη αναμένουμε, πότε ο κος Μητσοτάκης θα δεήσει να καταθέσει το πόθεν έσχες του για να ενημερωθεί και ο ελληνικός λαός για τις οικονομικές δραστηριότητες της αγίας οικογένειας.

Υγ2: Η κατηγορία περί ανανδρίας, που είναι προφανώς βαθύτατα σεξιστική, καλύτερα να παραμείνει ασχολίαστη…”

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top