Είστε εδώ
Home > FAQ news > Αφού προβληματίστηκε για την αύξηση (10 λεπτά) στον εσπρέσο, ο Κυριάκος ανέβηκε στο Πήλιο για σκι …!!!

Αφού προβληματίστηκε για την αύξηση (10 λεπτά) στον εσπρέσο, ο Κυριάκος ανέβηκε στο Πήλιο για σκι …!!!

Αφού … “προβληματίστηκε” στο Da Capo του Κολωνακίου, για την αύξηση του φόρου στον εσπρέσο κατά …10 λεπτά του ευρώ στο φλιτζάνι, ο πρόεδρος Κυριάκος, είπε να … “ξεσκάσει” λίγο και πήρε τα βουνά για Σκι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του newspost ( πηγή magnesianews.gr ), ο πρόεδρος της ΝΔ ανέβηκε με την οικογένειά του στο Πήλιο … για να χαλαρώσει πριν επιστρέψει στις υποχρεώσεις του. ( Είναι βλέπετε και αυτός ο Τσίπρας που έχει βάλει στο μάτι τα “γερόντια” και τα μπουκώνει με έκτακτα βοηθήματα και τον φέρνει σε δύσκολη θέση με τον Σόιμπλε …)

Ο πρόεδρος της ΝΔ, σύμφωνα με το magnesianews.gr, εθεάθη από νωρίς σήμερα το πρωί το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου​, όπου έκανε σκι. Μαζί του, είναι και ο κουμπάρος του, μέλος του ΚΠΕ της Νέας Δημοκρατίας και περιφερειακός σύμβουλος, Γιώργος Καλτσογιάννης.

ΥΓ: Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, περασε και το βράδυ των Χριστουγέννων και το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο διαμέρισμά του στον λόφο της Κυψέλης ! Ξέρετε, εκείνο που νοικιάζει και δεν το έχει αγοράσει από πλειστηριασμό …

Leave a Reply

Top