Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Εκπρόσωπος της ΟΝΝΕΔ στη νεολαία του ΕΛΚ αποκαλεί τα Σκόπια… «Μακεδονία», αλλά τα κανάλια … “Μούγκα” !!!

Εκπρόσωπος της ΟΝΝΕΔ στη νεολαία του ΕΛΚ αποκαλεί τα Σκόπια… «Μακεδονία», αλλά τα κανάλια … “Μούγκα” !!!

Εκπρόσωπος της ΟΝΝΕΔ στη νεολαία του ΕΛΚ αποκαλεί τα Σκόπια… «Μακεδονία»! Πιο συγκεκριμένα όπως αποκαλύπτει κατ αποκλειστικότητα ο ιστότοπος rpntv.gr του δημοσιογράφου Πάρι Κουρτζίδη, η Ναυσικά Βρεττάκη, που είναι μέλος του European Youth Forum και εκπροσωπεί την ΟΝΝΕΔ στη Νεολαία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. σε check in της, από το τις Βρυξέλλες όπου είναι, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, χρησιμοποιεί τον όρο «Μακεδονία» αναφερόμενη στα Σκόπια(!), προφανώς για να κάνει το «εθνικό χατίρι» του αντιπροέδρου του «Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας της FYROM»!

Σχολιάζει σχετικά το κορυφαίο στελεχος των ΑνΕλλ και Περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Μοίρας στον λογαριασμό του στο facebook: ” Φανταστείτε να επρόκειτο για εκπρόσωπο της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, θα είχαν ήδη συμβεί δύο πράγματα:

– Θα έπαιζε πρώτο θέμα στον Όμιλο ΣΚΑΪ – Καθημερινή, στον Όμιλο “Παραπολιτικά”, στον Όμιλο “Πρώτο Θέμα”.
– Θα είχε βγάλει δελτίο τύπου καταγγελίας ο γνωστός Συριζοφάγος βουλευτής.( για ποιον χτυπά η … καμπάνα;;;)

One thought on “Εκπρόσωπος της ΟΝΝΕΔ στη νεολαία του ΕΛΚ αποκαλεί τα Σκόπια… «Μακεδονία», αλλά τα κανάλια … “Μούγκα” !!!

Leave a Reply

Top