Είστε εδώ

To πρωτοσέλιδο της Liberation για το Eurogroup:«Κύριε Μακρόν, δώστε το χέρι σας στον ελληνικό λαό»!

«Κύριε Μακρόν, δώστε το χέρι σας στον ελληνικό λαό»: To πρωτοσέλιδο της Liberation για το Eurogroup … «Οι πολίτες έχουν πληρώσει αρκετά τα λάθη των κυβερνώντων. Είναι επιτέλους ώρα να δράσουμε για να ρυθμίσουμε το πρόβλημα του ελληνικού χρέους»!!! Στο διαμέρισα του Βολταίρου, λαμβάνουν την Liberation; …

Πηγή: left.gr
Οι ευρωπαϊκοί λαοί πρέπει να δώσουν στον Έλληνα πολίτη αυτό που ζητάει σήμερα η Liberation από το Γάλλο πρόεδρο, να δώσουν το χέρι στους Έλληνες … οι εταίροι μας πρέπει να κάνουν και αυτοί το χρέος τους ως προς τα συμφωνηθέντα, είπε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης μιλώντας στο ρ/σ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ και τον Γιώργο Τραπεζιώτη..
«Είμαστε σε μία πολύ κρίσιμη στιγμή της διαπραγμάτευσης … δεν συζητάμε το πώς δεν θα χρεοκοπήσει η χώρα, πώς θα αποφύγει την καταστροφή, αλλά τον οδικό χάρτη μέσα από τον οποίο η ελληνική οικονομία θα επιστρέψει στην κανονικότητα και το ελληνικό χρέος σε βιώσιμη τροχιά», είπε ο κ. Ζαχαριάδης και υπογράμμισε ότι χρειάζονται «χαμηλοί τόνοι, ψυχραιμία και αποφασιστικότητα … η ελληνική κυβέρνηση τα έχει και τα τρία, για να πάρει κρίσιμες αποφάσεις με σωστό τρόπο, με λογική και εξετάζοντας τα συμφέροντα της οικονομίας, της κοινωνίας και της πατρίδας πάνω από όλα».
Σχολιάζοντας το πολιτικό παιχνίδι στη Γερμανία, με την «διάσταση» μεταξύ Μέρκελ και Σόιμπλε, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι «δεν έχουμε ούτε συμπάθεια ούτε αντιπάθεια προς οποιοδήποτε πρόσωπο, προσπαθούμε να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της χώρας και αυτό απαιτεί συμμαχίες και συμβιβασμούς σε βιώσιμο πλαίσιο».
«Σήμερα το βράδυ θα κριθεί εάν όλες οι πλευρές μπορούν να κάνουν μία μικρή, αλλά κυρίως ουσιαστική υποχώρηση, προκειμένου να υπάρξει βιώσιμο σχέδιο για το ελληνικό χρέος και την ελληνική οικονομία, προκειμένου να γυρίσουμε σελίδα και, σε ένα χρόνο και δύο μήνες να αφήσουμε πίσω τα μνημόνια και την επιτροπία» όπως είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *