Είστε εδώ

Πήγασος: «Περιμένουμε να χτυπήσει η πόρτα και να δούμε τον Ιβάν» … Στα χέρια του το 51% !

Πλήρης επιβεβαίωση του αποκλειστικού δημοσιεύματος του the faq, το περασμένο Σάββατο, που αποκάλυψε την οριστική συμφωνία μεταξύ Μπόμπολα και Ιβάν Σαββίδη για τον Πήγασο και το μετοχικό μερίδιο στον Τηλέτυπο ( Mega ) , με την οποία τα δύο Μέσα περνούν στα χέρια του μεγαλοεπιχειρηματία από τη Β Ελλάδα! Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στο Βήμα συνάντηση μεταξύ των τραπεζιτών και του Φώτη Μπόμπολα πραγματοποιήθηκε προκειμένου να εξεταστεί η πορεία των εκδοτικών επιχειρήσεων του δεύτερου.
Η πρόταση που κατατέθηκε αφορά στην εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου του ομίλου Πήγασος από τον όμιλο Σαββίδη και την παραμονή της οικογένειας Μπόμπολα με μειοψηφικό ποσοστό.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά του εκδότη προτάθηκε “κούρεμα” 100 εκατ. ευρώ από τα χρέη των εταιρειών Πήγασος, Ιριδα και Ευρώπη με σκοπό την αναδιάρθρωσή τους και την… είσοδο σε αυτές του μεγαλοεπιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Σύμφωνα με την πρόταση στην νέα εταιρεία η πλευρά Μπόμπολα θα κατέχει το 49% και η πλευρά Σαββίδη το 51%. Η νέα εταιρεία θα έχει να διαχειριστεί ένα δάνειο της τάξης των 60 εκατ. ευρώ μετά από το κούρεμα
Πηγή: zoornalistas.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *